Felhasználási Feltételek

Általános irányelvek és információk

 • A kaszinohungary10.com-nak nem célja, hogy az ezen a weboldalon található információkat illegális tevékenységek céljára felhasználja.
 • A weboldal tartalma csak híreket tartalmaz, és szórakoztató célokat szolgál, és nem tekinthető semmiféle jogi tanácsnak.
 • A kaszinohungary10.com egy független szerencsejáték-címtár és információs szolgáltatás, amely a legátfogóbb élményt és szerencsejáték-szakértelmet nyújtja.
 • A kaszinohungary10.com nem vállal jogi felelősséget az ezen anyagokban előforduló hibákért.
 • A kaszinohungary10.com felhasználói felelősek annak eldöntéséért, hogy törvényes-e számukra egy adott játékot játszani, vagy fogadást tenni.
 • A kaszinohungary10.com nem garantálja ezen anyagok pontosságát.
 • A kaszinohungary10.com nem felelős semmilyen kárért, amely ezen anyagok használatából származhat.
 • A szerveren található információk előzetes értesítés nélkül változhatnak, és a jövőben nem jelentenek kötelezettséget a kaszinohungary10.com részéről.
 • Az itt említett összes védjegy a tulajdonosoké.
 • A weboldal tartalma a kaszinohungary10.com szerzői joga alatt áll, kivéve, ha az “Szabadon másolható” címkével van ellátva. Ennek az engedélynek a figyelembevételével a kaszinohungary10 felhasználói egyetértenek, hogy a dokumentumok bármelyikének másolata megőrzi az összes szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi megjegyzést.
 • A kaszinohungary10.com felhasználói semmilyen módon nem másolhatják, továbbíthatják vagy módosíthatják a weboldal adatait.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy az ebben a dokumentumban szereplő bármely termék, folyamat vagy technológia a kaszinohungary10.com által fenntartott egyéb szellemi tulajdonjogok tárgyát képezheti, és nem licencelhető.
 • A kaszinohungary10.com a bejegyzett védjegye.
 • A kaszinohungary10.com megpróbál teljes, pontos és aktuális információkat szolgáltatni.
 • Ha hiányos vagy helytelen információkat észlel, kérjük, küldjön e-mailt a címre.
 • A kaszinohungary10.com fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint elutasítsa a tartalomeltávolítás iránti kérelmeket, kivéve, ha a tartalmat hamisnak, vulgárisnak, gyűlöletkeltőnek, obszcénnek, szexuális irányultságúnak, fenyegetőnek, diszkriminatívnak, egy személy magánéletét sértőnek tekinthető, vagy bármely más módon nemzetközi törvényt sért.

Felhasználási feltételek

A kaszinohungary10.com az egy Romániában bejegyzett cég által üzemeltetett weboldal.

A kaszinohungary10.com weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy betartja és elfogadja az alább felsorolt feltételeket. Ezért azt javasoljuk, hogy a weboldal használata előtt figyelmesen olvassa el a felsorolt általános szerződési feltételeket és adatvédelmi irányelveinket.

A jelen weboldalhoz kapcsolódó adatvédelmi irányelvek feltételei bármikor változhatnak. A felhasználók a weboldalon küldött üzenet útján tájékozódhatnak az irányelvek változásairól, valamint a feltételekről és a következtetésekről.

Feltételeink

Kérjük, ne feledje, hogy a kifejezések részben használt „Mi” kifejezések szigorúan a kaszinohungary10.com-ra utalnak, míg az „Ön” kifejezés szigorúan a felhasználóra vonatkozik.

Tartalom

A weboldalon felhasznált összes tartalom a mi tulajdonunk. A weboldalon található anyagok másolása és felhasználása nem elfogadható. A szerzői jog megsértését az angol törvény bünteti, ha sajátként álcázza, blogon vagy weboldalon közzéteszi, vagy saját portálján vagy fórumán használja információkhoz vagy frissítésekhez.

Panaszok

A kaszinohungary10.com gyűjtőoldalként működik, és semmilyen formában nem kezeli vagy felelős bármilyen olyan panaszért, amely a felsorolt üzemeltetőkkel vagy kaszinókkal szemben Önben felmerülhet. Bármilyen vita megoldásához, amely a kaszinókkal kapcsolatos tapasztalataival kapcsolatos, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kaszinó ügyfélszolgálatával, és ismerje meg felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos útmutatónkat.

Információ a felsorolt bónuszokról és azok pontossága

Sem a kaszinohungary10.com, sem bármely harmadik fél, aki esetleg érintett, nem vállal semmilyen felelősséget az ezen a weboldalon található információk és anyagok pontosságáért, időszerűségéért, működéséért, teljességéért és megfelelőségéért. A weboldalon bemutatott információk szubjektív és személyes vélemények, valamint emberi tévedések tárgyát képezik, ezért figyelje kritikusan a megadott információkat.

Büszkék vagyunk azon információk pontosságára és objektivitására, amelyeket játékosainknak nyújtunk. Azt tanácsoljuk azonban a játékosoknak, hogy minden regisztráció vagy befizetés előtt figyelmesen olvassák el a kaszinó jelen oldalon található bónuszokra vonatkozó feltételeit.

Vírusok

Nem tudjuk garantálni, hogy a weboldal mentes legyen hibáktól és vírusoktól. Ezért azt javasoljuk, hogy eszközei védelme érdekében általában használjon vírusvédelmi szoftvert amikor az interneten szörföl. Nem használhatja a weboldalt vírusok, trójai lovak, férgek, logikai bombák vagy más, esetlegesen káros anyagok szándékos telepítésére. Ha ilyen tevékenységgel próbálkozik, fenntartjuk a jogot, hogy az esetleges támadásokról jelentést tegyünk a szükséges bűnüldöző szerveknek a számítógép-használatról szóló 1990-es törvény szerint.

Hivatkozások a kaszinohungary10.com oldalra

Hozhat létre hivatkozást weboldalunkra, de csak tisztességes és törvényes módon, amely nem veszélyezteti vagy károsítja hírnevünket. A kaszinohungary10.com fenntartja a jogot, hogy bármikor, ha szükségesnek találja, előzetes értesítés nélkül visszavonja a linkelési engedélyt.

Külső hivatkozások

A weboldal bónuszgyűjtő jellege miatt nagy mennyiségű külső hivatkozással találkozik. Nem vállalunk azonban felelősséget, és nincs ellenőrzésünk a hivatkozások tartalma felett, annak ellenére, hogy azok közvetlenül elérhetők az oldalunkról. A kaszinohungary10.com nem vállal semmilyen felelősséget az ezeken a weboldalakon megjelenő tartalomért vagy egyébért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kaszinohungary10.com nem rendelkezik közvetlen hozzáféréssel az adott tartalomhoz, és nem képes megváltoztatni a hivatkozásokon található információkat.

Jogviták esetén alkalmazandó jog

Bármilyen jogivita esetén a kaszinohungary10.com és a felhasználók vagy vállalatok között Anglia és Wales törvényei az irányadók. Mindkét fél egyetért Anglia és Wales kizárólagos joghatóságával.

Élő chat szabályok

A kaszinohungary10.com Élő chat szolgáltatás használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

 • Nem tesz közzé semmilyen hamis, rágalmazó, pontatlan, sértő, vulgáris, gyűlöletkeltő, zaklató, obszcén, profán, szexuális orientációjú, fenyegető, diszkriminatív, a magánéletet sértő, felnőtteknek szóló anyagot vagy a nemzetközi jogot bármilyen más módon megsértő anyagot;
 • Nem tehet olyan kijelentést, amely visszaélő, rágalmazó, zaklató vagy sértő az élő chat házigazdáira nézve;
 • Nem tehet olyan kijelentést, amely bármely más online entitást hirdet, népszerűsít vagy más módon ahhoz kapcsolódik;
 • Nem használhatja az kaszinohungary10.com Élő chat szolgáltatást panaszokkal kapcsolatos kérdések megvitatására. Ezekre a kaszinohungary10.com panaszszolgáltatási szabályai vonatkoznak, és csak e-mailben érhetők el;
 • Figyeljen hozzászólásai formázására. Nem számítunk tökéletes elrendezésre, de mindenképpen használja az alapvető helyesírási szabályokat és írásjeleket. Ha valamit hangsúlyoznia kell, kérjük, ne használja a Caps Lock funkciót! Vannak jobb módszerek egy adott szó vagy mondat hangsúlyozására, mint az online kiabálás.
 • E szabályok bármelyikének be nem tartása a fiók azonnali felfüggesztését és/vagy végleges kitiltást vonhat maga után. Utolsó frissítés: 2021. április 27.